Bouw- Adviesburo Smolenaers BV

Bouw-Adviesburo Smolenaers b.v. is actief in het ontwikkelen van projecten, waarbij de consument centraal staat. Woonklimaat, leefkwaliteit en creativiteit zijn essentiƫle pijlers voor het ontwikkelen van een nieuw plan. Verder spelen flexibiliteit, duurzaamheid en vooral betrouwbaarheid een belangrijke rol bij het verwezenlijken hiervan.

Of het nu een enkele woning betreft of een compleet plan met meerdere woningen, een appartementencomplex, bedrijfspand, school of kinderspeelparadijs.

Al meer dan dertig jaar timmeren wij aan de weg met speciaal op maat gemaakte projecten, die volledig zijn afgestemd op de hedendaagse wensen en eisen van de opdrachtgever.

Smolenaers Groep

De Smolenaers Groep is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van onroerend goed projecten, zoals appartementencomplexen, woningen, schoolgebouwen en bedrijfspanden.

De Smolenaers Groep werkt snel, is flexibel en levert kwaliteit tegen uitermate gunstige condities, het geen de afgelopen decennia heeft geresulteerd in een groot aantal vaste relaties en opdrachtgevers.

De Smolenaers Groep beschikt over een brede kennis en ervaring en heeft dan ook het juiste advies en de beste oplossingen voor uw huisvestingsvraagstukken in huis.